Postări

Se afișează postări din aprilie, 2011

Paste Fericit !

Imagine
Cu ocazia Sfintelor sarbatori Pascale va doresc numai bine, fericire, un iepuras cat mai gustos si un an cat mai frumos. Paste fericit !
Ce poate fi mai frumos si mai tineresc Decât sa-i spui unei persoane „te iubesc”? Iubirea nu moare niciodata De aceea unii spun ca nu-i adevarata. Atunci… de unde atâtea lacrimi? De unde atâti fiori si patimi? De unde atâta dezamagire? De unde Doamne, atâta fericire? Ai face orice pentru ea… dragostea Daca iubesti cu-adevarat pe cineva Totul e posibil în iubire Poti vorbi chiar si din privire… În iubire nu ai nevoie de cuvinte Mergi doar cu inima-nainte Unul pentru altul plângeti doar din daruire Abia aceea se poate numi iubire. Treci orice bariera si platesti oricât Si toate astea doar pentru un sarut Care sa-ti opreasca lacrimile si sa potoleasca Jarul inimii, iar arsita buzelor sa paleasca… Atunci când nu e lânga tine Nu poti respira, nu poti trai si îti vine Sa distrugi pe oricine-l poate tine Departe, departe de tine… Iar când o-ntâlnesti si-o vezi aproape Inima-n piept nu-ti mai încape Si-ti vine a-i spune „Vreau sa-ti vorbesc”… „Te iubesc” De e vreme

.

Un prieten adevarat este acela care te asculta,iti da sfaturi si este langa tine atunci cand ai nevoie, ci nu acela care te face sa crezi ca e langa tine dar defapt nu e... Care nu iti spune : cum vrei , asta e .... Care e alaturi de tine indiferent de ce s-ar intampla Indiferent cu ce ai gresit..... Un prieten care te accepta asa cum esti cu bune si rele .... Si DA ! NU am asa ceva . Sau poate sunt 2 persoane :)