Postări

Se afișează postări din mai, 2011

Bucati din suflet

Sentimentele o sa dispara odata cu cerneala care atinge hartia. Poate ca nu te intreseaza deloc, poate te doare prea putin,poate chiar deloc? Poate ca ai uitat tot ce s-a intamplat si tot ce fac eu acum e sa te plictisesc ? Poate ar trebui sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata. Dar uite, azi n-am chef. Nici de scoala, de vacanta, de ziua de joi, muzica si carti, prieteni si calculator. N-am chef nici de tine, nici de ea sau de el. N-am chef sa am chef. Toate o sa treaca...intotdeauna trec. Si viata trece atat de repede. E parca un facut sa nu ne dam seama de valoarea unei fiinte sau a unui lucru decat dupa ce-l pierdem... .

Road...

Imagine
Sunt drumuri la care putem sa renuntam usor, trebuie doar sa ne intoarcem si sa o luam de la capat, dar sunt si drumuri cu sens unic pe care din moment ce l.ai ales nu mai exista cale de intoarcere si trebuie sa mergi pana la capat fie ca vrei fie ca nu.

Noi femeile ....

Imagine
Femeile sunt ciudate, neintelese, absurde, fascinante, ingenioase, orgolioase,sufletiste, capricioase, complexate.... Femeile sunt asa pentru ca: 1. doar ele se pot trezi in mijlocul noptii, pentru ca si-au amintit ce vroiau sa spuna in decursul zilei si nu mai au rabdare pana dimineata 2. Faptele,nu vorbele aruncate in vant conteaza! 3. pot fi fericite, astfel incat ai senzatia ca plutesc, si iubitul sa faca o glumita janica, iar ele sa nu mai vorbeasca toata ziua cu el 4. se pot indragosti de un baiat virtual atat de tare, incat au senzatia ca asa este si in realitate 5. pot sa-si imagineze si sa vorbeasca la nesfarsit despre povestea lor de dragostea care a durat intre o zi si o saptamana 6. nu trec peste, decat foarte greu, dar si atunci inca isi mai amintesc si se supara iar 7. dau scuze penibile sau se eschiveaza pentru ca pur si simplu nu vor sa doarma la tine, dar nu stiu cum sa ti-o spuna 8. atunci cand sunt triste e de ajuns ca cineva sa le faca sa zambeasca si pentru