Postări

Se afișează postări din decembrie, 2011

Final

Imagine
  Decat sa regreti ca nu ai facut un lucru , mai bine il faci .. cu toate ca asteptai un raspuns , iar din pacate la mine a fost NU . Trecutul ma bantuie sentimentele de fapt . Tot ce simt pentru un baiat anume . Anii au trecut , dar sentimentele au ramas aceleasi . Il iubesc , cu toate ca mi-a luat ani buni ca sa-mi dau seama , acum e prea tarziu ca sa mai existe ceva intre noi . Fiecare pe drumul sau , pentru ca te iubesc .. te las sa fi fericit alaturi de persoana cu care esti , iar acest lucru ma face fericita , pentru ca tu esti fericit. Mereu vei avea un loc in inima mea . If two people are meant to be together eventually they'll find their way back :) si cu asta am spus totul .
Imagine
Imi fac singura rau.... de ce as continua o relatie in care doar o persoana simte ceva   cu adevarat..in care o persoana inca isi doreste prezenta persoanei dinainte...In care eu..sunt doar o distractie...iar am crezut in cuvinte..doar atat..vorbe aruncate doar pentru a fi aruncate.. Stii cand auzi sute de “te iubesc”-uri si raspunzi, cu acelasi numar ”si eu”? Incearca numai sa nu raspunzi cand celalalt iti spune asta, poate mai sincer ca niciodata, si o sa vezi ca uneori nu e nevoie de confirmare ca sa il faci sa tresara, ci de infirmare. FAPTE,nu vorbe ! Cei mai impocriti oameni, sunt aceia care spun te iube sc pana se toce ste sen sul :) .
Imagine
 Si mai sunt zilele alea in care ma uit dupa tine cand pleci si se aduna o groaza de regrete. De cele mai multe ori ma vad o proasta ca nu te-am strans in brate, ca te-am lasat sa pleci asa pur si simplu. Alte ori raman in urma uitandu-ma la tine cand pleci, secunde-n sir simtinudu-ma cea mai fericita, doar pentru cateva minute, nu mai mult.
Ma oftic cand o sa ma uit in urma si-o sa am sentimentul ala de gol si-o sa-mi dau seama mereu ca imi lipesete ceva, poate pe moment nu o sa-mi dau seama ce anume .Timpul nu iarta.