Postări

Se afișează postări din 2012

Tot,TU

Imagine
E trist cum inca ma gandesc la tine desi nimic nu ne mai leaga . In continuare sunt atatea lucruri pe care le iubesc la tine,ce doar tu le ai.Iubesc aproape tot la tine. Dar asta nu-i suficient. Noi doi am putea fi fericiti doar pe o perioada scurta de timp. Un viitor comun e exclus.Mereu va exista ceva sau cineva care sa ne impiedice sa fim impreuna. Am inteles, intr-un tarziu, ca noi n-o sa mai fim impreuna niciodata. Cu cata usurinta am scris asta, si cat de mult ma doare de fapt.

Multumesc

Imagine
Imi spunea cineva acum cateva zile sa privesc lucrurile asa cum sunt,sa le apreciez la adevarata lor valoare fara sa judec sau sa dau verdicte. Bun privesc lucrurile asa cum sunt si nu vad nimic bun in mine. Sunt opusul lucrurilor frumoase si bune .Fac rau fara sa vreau,e de ajuns doar sa traiesc,sa respir. Sunt o doza mica ca dimensiune , nu ma vede nimeni sau daca ma vede cineva trebuie sa rada , sa ma umileasca . 

:)

Imagine
De curand am citit o carte : Casa de la malul marii .. Mi-a placut foarte mult si voi publica pe blog anumite citate,care mi s-au parut mai interesante . - Tie ti-a fost dor de mine ? Dante s-a oprit si a luat-o de mana. - N-am crezut-o , a spus el , dar acum imi dau seama ca mi-a fost.Nici n-ai idee cat de tare. Floriana stia acum ca acei 5 ani de asteptare nu fusesera in van.Nimic nu-i mai putea desparti,pentru ca intotdeauna FORTELE SUPERIOARE ale sortii ii VOR READUCE IMPREUNA, la fel de invetibaile ca si gravitatia. Va recomand sa o cititi !!  Deși are doar zece ani, Floriana a trecut deja prin grele incercari. Parasita de mama și obligata sa locuiasca in condiții precare in Toscana, fetița iși gasește refugiu in lumea viselor. Fascinata de parcurile intinse ale domeniului La Magdalena, ea obișnuiește sa stea pe zidul proprietații de la malul marii și sa-și imagineze cum ar fi sa locuiasca in somptuoasa viladeținuta de puternicul industriașBeppe Bonfanti.Floriana era s

The Truth.

Imagine
Just because we can't be together,that doesn't mean I won't love you !

.

Imagine
Oamenii ma judeca. Chiar daca nu au dreptul sa o faca. Oamenilor le place sa judece. Ei nu stiu prin ce am trecut, nu stiu ce am simtit si ce simt acum. Ar trebui sa isi gaseasca ceva mai bun de facut cu timpul lor, decat sa judece pe cineva despre care nu stiu .. nimic! Asta sunt si nu pot schimba cu nimic acest lucru din pacate !