Multumesc



Imi spunea cineva acum cateva zile sa privesc lucrurile asa cum sunt,sa le apreciez la adevarata lor valoare fara sa judec sau sa dau verdicte.
Bun privesc lucrurile asa cum sunt si nu vad nimic bun in mine.Sunt opusul lucrurilor frumoase si bune.Fac rau fara sa vreau,e de ajuns doar sa traiesc,sa respir.
Sunt o doza mica ca dimensiune , nu ma vede nimeni sau daca ma vede cineva trebuie sa rada , sa ma umileasca . 


Comentarii

Unknown a spus…
Nu trebuie sa ii bagi in seama,credeam ca in atatia ani te-ai obisnuit cu capacitatea lor de a intelege lucrurile.
Anonim a spus…
Tocmai ti-am lasat un comentariu in care iti spuneam sa nu-ti mai faci griji in privinta ta, mai ales in ceea ce priveste inaltimea. Jesus..
Desi initial am crezut ca nu merita sa-ti scriu, deoarece au trecut ceva ani de cand ai scris articolul ala, vad ca nu te-ai schimbat prea mult. Mai, ce-i cu tine? Cum poti sa nu-ti vezi frumusetea atat exterioara (mi-am dat seama de asta din poza de pe profilul tau :D) cat si interioara pe care toti cei care ti-au citit blogul, au simtit-o. Iti place sa-ti faci rau? Nu cred. Inceteaza serios cu prostiile astea, si nu te supara ca nu ti-o zic in nume de rau, o spun pentru ca asta simt.
Daca am ajuns pe blogul tau, e clar ca si eu am complexe si conflicte interioare, insa.. crede-ma.. Tu n-ai nimic rau. Fii mandra de tine. Cat de greu poate sa fie? Bafta mare si fii mai relaxata, nu mai pune la suflet orice vorba rea din partea prostilor.. ;) Take care..

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher