Postări

Se afișează postări din 2013

Sunt..

Imagine
In viata sunt lucruri pe care nu le poti avea. In viata sunt persoane pe care nu le poti avea. As vrea sa ma casatoresc . Sa am un sot care sa ma iubeasca , sa nu se plictiseasca niciodata de mine ca in fiecare zi sa ma iubeasca tot mai mult , sa ma respecte ! Dar, mai ales  imi doresc un copil . Si stiu ca nu se va intampla asta .                                                                                                           I'm not good enough for anybody.

Yummmy

Imagine
Imagine
Indiferent ca nu mai suntem prieteni , ca nu mai suntem cum am fost odata ! 
Imagine
Iubim de când ne naștem și continuăm să facem asta până la ultima suflare. E singurul lucru pe care îl facem în mod constant, singurul lucru la care ne pricepem. Important este să ne deschidem sufletul și să întindem o mână… Nu te rătăci de sufletul tau, el este singurul capabil să deslușească căile misterioase ale dragostei. Simți cum inima îți tresare de bucurie? Atunci iubești…
Imagine
Ne stim de cand eram mici . Anii au trecut , am crescut , noi tot impreuna am ramas . Nu vreau iubire , vreau doar sa fim ca pana acum . Sper ca in urmatorii ani sa fim ca si acum , prieteni , trecand peste toate tinandu-ne de mana .

Nimeni..

Imagine
Astazi am invat o lectie foarte importanta. Nimeni nu poate intelege ce simti sau cum te simti , mai bine decat tine . Nu o sa te ajute nimeni sa te ridici , nu iti va fi nimeni alaturi conditionat,totul depinde de tine . Doar TU , te poti ajuta. 

Nu m-am schimbat !

Imagine
In ultimul timp , m-am intalnit cu vechi prieteni , cunostinte care mi-au spus ca m-am schimbat , ca nu mai sunt cum eram inainte . Dragii mei , sunt tot eu , doar ca am avut un an mai greu . M-am maturizat,am inceput sa vad unele lucruri care inainte nu le vedeam sau cel putin nu le intelegeam. Ma simt bine asa , sunt mult mai responsabila . "Nu mai esti copil,nu stii sa te mai bucuri ! " Am unele momente in care ma port ca un copil mic si razgaiat.Mereu in sufletul meu voi fi un copil.Si ma bucur ca unul. Nu m-am schimbat,doar ati incetat voi sa ma cunoasteti ! 

Miss you !

Imagine
Mi-e dor de ceea ce era odata... Mai ti minte cand spuneai : " nu conteaza ce a fost in trecut..decizii..fapte..chestii..chiar nimic...conteaza ca eu o sa fiu mereu aici " "Prieteni o sa fim mereu " Serios ? Si acum de ce nu mai vorbim ? De ce nu mai esti "aici" , sa ma ajuti , sa-mi dai un sfat .