Postări

Se afișează postări din iulie, 2013
Imagine
Iubim de când ne naștem și continuăm să facem asta până la ultima suflare. E singurul lucru pe care îl facem în mod constant, singurul lucru la care ne pricepem. Important este să ne deschidem sufletul și să întindem o mână… Nu te rătăci de sufletul tau, el este singurul capabil să deslușească căile misterioase ale dragostei. Simți cum inima îți tresare de bucurie? Atunci iubești…
Imagine
Ne stim de cand eram mici . Anii au trecut , am crescut , noi tot impreuna am ramas . Nu vreau iubire , vreau doar sa fim ca pana acum . Sper ca in urmatorii ani sa fim ca si acum , prieteni , trecand peste toate tinandu-ne de mana .

Nimeni..

Imagine
Astazi am invat o lectie foarte importanta. Nimeni nu poate intelege ce simti sau cum te simti , mai bine decat tine . Nu o sa te ajute nimeni sa te ridici , nu iti va fi nimeni alaturi conditionat,totul depinde de tine . Doar TU , te poti ajuta. 

Nu m-am schimbat !

Imagine
In ultimul timp , m-am intalnit cu vechi prieteni , cunostinte care mi-au spus ca m-am schimbat , ca nu mai sunt cum eram inainte . Dragii mei , sunt tot eu , doar ca am avut un an mai greu . M-am maturizat,am inceput sa vad unele lucruri care inainte nu le vedeam sau cel putin nu le intelegeam. Ma simt bine asa , sunt mult mai responsabila . "Nu mai esti copil,nu stii sa te mai bucuri ! " Am unele momente in care ma port ca un copil mic si razgaiat.Mereu in sufletul meu voi fi un copil.Si ma bucur ca unul. Nu m-am schimbat,doar ati incetat voi sa ma cunoasteti ! 

Miss you !

Imagine
Mi-e dor de ceea ce era odata... Mai ti minte cand spuneai : " nu conteaza ce a fost in trecut..decizii..fapte..chestii..chiar nimic...conteaza ca eu o sa fiu mereu aici " "Prieteni o sa fim mereu " Serios ? Si acum de ce nu mai vorbim ? De ce nu mai esti "aici" , sa ma ajuti , sa-mi dai un sfat .