Imi fac singura rau.... de ce as continua o relatie in care doar o persoana simte ceva  cu adevarat..in care o persoana inca isi doreste prezenta persoanei dinainte...In care eu..sunt doar o distractie...iar am crezut in cuvinte..doar atat..vorbe aruncate doar pentru a fi aruncate..
Stii cand auzi sute de “te iubesc”-uri si raspunzi, cu acelasi numar ”si eu”? Incearca numai sa nu raspunzi cand celalalt iti spune asta, poate mai sincer ca niciodata, si o sa vezi ca uneori nu e nevoie de confirmare ca sa il faci sa tresara, ci de infirmare. FAPTE,nu vorbe !
Cei mai impocriti oameni,sunt aceia care spun te iubesc pana se toceste sensul :) .

Comentarii

Anonim a spus…
intr-o relatie am2 trebuie sa traga daca cel ce e langa tine din primele zile -ti greseste ... sau e retinut totul se destrama ... indiferent cat de mult doare acum ,tu singura iti vei da seama ca a fost un joc pentru el ...poate ca acea persoana care te incurajeaza sa treci peste este persoana care ai putea s-o ai langa tine doar ca ar trebui sa-ti alegi prietenul urmator.. nu ezita mult noroc
Anonim a spus…
stii eu iti dau perfecta dreptate ... am o relatie de aproximativ 5 ani cu tipa care m-a ajutat pe atunci sa trec peste ... si mai nou in luna a 3 2012 de vom lua ...deci se pare ca mai e unu cu o relatie asemanatoare ... nu toate relatiile se rezuma la toti bagabontii... :))))))

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher