Postări

Se afișează postări din 2014
Imagine
Inca din ziua in care ai plecat,am inceput sa te implor sa te intorci. Mi-a fost atat de frica sa raman fara tine. Au trecut luni intregi,in care nu am adormit in nici o noapte fara sa plang. Fara sa implor cerul sa mi te dea inapoi. Apoi,mi-am dat seama ca singurul demon care locuia inauntrul meu,erai tu. Erai singurul lucru care ma distrugea din interior,fara sa dea vreun semn.  Ti-am spus mereu ca esti drogul meu. Ce naiva.. nu mi-am dat seama ca tu erai otrava. Ca tu ma ucideai incet.  Stiai ca te iubesc! De ce ai ales sa ma distrugi? De ce ai ales sa imi scoti inima din piept si sa arunci cu ea in noroi? De ce ti-ai batut joc? Ce ti-am facut? Ti-am dat tot ce aveam mai bun. Ti-am fost alaturi zi si noapte. Te-am ridicat de fiecare data,indiferent de cat de jos cadeai. Ti-am fost prietena,sora,mama si iubita. Nu am asteptat nimic de la tine,decat iubire. Imi era de ajuns sa te asezi lânga mine si sa imi spui doua cuvinte. Atat.  Ti-am dat totul fara sa imi ceri nimic si

Aw

Imagine
  Mă obișnuisem să te am, să-ți povestesc tot ce mi se întâmplă, să știu mereu ce faci și ce simți. Apoi, la un moment dat ne-am oprit. Ne-am oprit să vorbim, să mai fim acolo unul pentru celălalt. Atunci mi-am dat seama cât de important era mesajul cu bună dimineața, și că fără el, nu-mi începeam bine ziua. Ur ă sc să ajung acasă și să nu te pot suna, să-ți spun toate nebuniile de care am avut parte în acele câteva ore și totul devine pustiu. Nu mă mai aștepta nici o poveste, nici un sfat, nici o glumă care să mă binedispună, nici măcar o tachinare drăgălașă.  Nu mai e nimic..noi doi nu mai suntem......... nimic.
Imagine
Nu stii ce zi e azi,nu? Sigur ca nu. Ai uitat..ne-am uitat. Stim cine suntem,dar nu ne mai cunoastem.Ne stim prezentul,dar ne-am cam uitat trecutul.Ne stim lacrimile,certurile,supararile,neintelegerile..dar ne-am uitat zambetele,bucuriile,fericirea.Ne stim numerele de telefon,dar ne-am uitat vocile.Ne stim minciunile,greselile..dar am uitat adevarurile spuse,faptele facute..Ne stim slabiciunile,dar punctele noastre forte?Le-am uitat..Ne-am uitat gustul,ne-am uitat atingerile..Oare chiar ne-am uitat sau asta vrem noi sa credem?
Imagine
Viata nu se opreste in loc pentru o iubire , oricat de mult doare trebuie sa mergi mai departe, oricat de mult te chinuie, ai dreptul sa iti pui ordine in ganduri, sa iti recastigi increderea. Mi-am amintit de planurile mele de viitor, de postulatele mele si atunci mi-am dat seama ca toata energia negativa pe care o am acum in mine trebuie sa o canalizez catre ceva constructiv, catre o munca asidua de a-mi atinge scopurile, de-a reusi in tot ce mi-am propus, pentru a-mi fie mie bine, pentru a avea viitorul pe care mi-l doresc.