Crema de zi Shade the Day - Gama Distillery (AVON)

 Hello! Revin cu o noua postare ce face referire la crema din gama Distillery a produselor de la Avon. Datorita celor de la Buzzstore am primit spre testare aceasta crema.

Avon a lansat recent o noua gama de produse de ingrijire a feței –  Distillery. Toate produsele sunt obtinute din ingrediente naturale, iar din această gamă fac parte si urmatoarele:
  • Crema de zi shade the day
  • Demachiant clean break
  • Pudra cu vitamina C
  • Crema de noapte sleep potion
  • Ulei pentru regenerarea tenului





Descriere crema:

Ingrediente pure, formule puternic active și concentrate fără iritanți, fără ingrediente sintetice! Doar ingrediente din natură în forma lor pură pentru o piele cu aspect sănătos.
Mod de folosire:
Aplică pe tenul curat formula minerală matifiantă multifuncțională; masează delicat până când este complet absorbită în piele.
Te bucuri de:
- SPF mineral
- dioxid de titan
- oxid de zinc
- 100% glicerină vegetală
- extract de trandafir distilat
VEGANE; FĂRĂ ALCOOL; FĂRĂ PARFUM; TESTATE ALERGOLOGIC; TESTATE CLINIC

Ingrediente: AQUA, ZINC OXIDE [NANO], DIMETHICONE, GLYCERIN, PHENYL TRIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], ISODECYL ISONONANOATE, TRISILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, PEG-10 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, POLYMETHYL METHACRYLATE, SODIUM CHLORIDE, HYDRATED SILICA, HYDROGEN DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, DISODIUM EDTA, ALUMINUM HYDROXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL ACETATE, ROSE EXTRACT, TOCOPHEROL.


Opinia mea


După cele doua saptamani de testare pot spune ca imi place crema de zi, datorita efectului matifiant ce se pastreaza pana spre finalul zilei si pielea e complet pregatita pentru aplicarea machiajului. Este o crema de zi hidratanta, ce hrănește tenul și il protejeaza întreaga zi. Este potrivita și pentru persoanele cu ten sensibil, deoarece nu conține alcool sau parfum. Totuși, datorită extractului de trandafir distilat, are o aromă discretă și plăcută.vine într-un ambalaj de sticlă ceea ce este super ok pentru mediu aaa si sa nu uitam de SPF-ul ce ofera o protectie indelungata intreaga zi.

Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca in momentul in care aplicam crema, pentru o scurta perioada de timp / pana intra crema in piele, lasa urme albe pe fata, fata fiind alba in totalitate....

Daca dorești si tu crema, o poti achizitiona de aici https://www.avon.ro/produs/78119/crema-de-zi-shade-the-day-spf-25-distillery sau cu ajutorul unui reprezentant AVON. 

Returul

Cu siguranta nu vei dori sa faci retur la vreun produs, dar pentru orice eventualitate, conditiile de retur sunt urmatoarele:

La AVON returnezi produsele simplu. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit(a) de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul livrarii, catre Reprezentantul din al carui magazin de pe avon.ro ai cumparat produsul/produsele pe care il/le returnezi.

Daca doresti sa returnezi un produs, este important sa completezi formularul de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.

Conditiile de retur sunt: returnarea produsului în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insoţit. Pentru ca Avon sa identifice corect comanda ta, pe formularul de retur trebuie sa apara numele Reprezentantului tau Avon, descrierea produselor returnate, data comenzii, numarul de identificare a comenzii. (aceste detalii se afla in confirmarea comenzii pe care o vei primi pe email).

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data notificarii prin formularul de retur, prin Reprezentantul tau Avon.

Mulțumiri,

#buzzstore 

Comentarii

Anonim a spus…
Foarte reusite pozele
Lary a spus…
Multumesc pt mostrele de testare pentru aceasta crema! am fost foarte multumita

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher