Anew Vitamin C SPF 50

 Noua crema hidratanta ANEW Vitamin C SPF 50, ofera tenului protectiva UV necesara si doza de Vitamina C de care tenul nostru are nevoie, pentru un ten radiant pentru intreaga zi!

https://www.avon.ro/produs/124796/crema-hidratanta-cu-vitamina-c-spf-50





Vitamina C este foarte bună pentruten și față, întrucât are numeroase beneficii care te pot ajuta să dobândești un aspect uniform și sănătos. Studiază cu atenție ingredientele din produsele pe care le folosești și bazează-te pe cele de calitate, care nu-ți încarcă tenul cu substanțe nepotrivite. Cu siguranță vei găsi variantele ideale pentru tine. Ține cont de specificul pielii și alege cosmetice care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor tale!

 

Care sunt beneficiile utilizarii Vitaminei C asupra tenului?

  • ofera luminozitate tenului. Este bine stiut faptul ca Vitamina C ofera tenului luminozitate si reda un aspect tineresc. luminozitatea apare datorita faptului ca Vitamina C ajuta la indepartarea petelor cauzate de acnee si reduce petele maronii. 
  • reduce semnele imbatranirii premature.  Vitamina C accelereaza producerea de colagen si elastina. Colagenul si elastina ajuta la fermitatea si netezimea pielii. Asadar, faptul ca ajuta la stimularea productiei de colagen, Vitamina C topica ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire prematura. 
  • previne si trateaza defecte de pigmentare. Vitamina C contine un beneficiu ce inhiba pielea sa produca melanina, ceea ce cauzeaza modificarea culorii pielii, precum pete de culoare sau hiperpigmentarea. Daca este folosita in mod constant, Vitamina C ajuta la prevenirea aparitiei petelor de culoare.
  • contracareaza efectele nocive ale razelor UV. Razele UVA si UVB sunt principala cauza a imbatranirii pielii asa cum probabil deja stii. Vitamina C sporeste mecanismul de aparare al pielii si il protejeaza. prevenind imbatranirea pielii. 
  • https://www.avon.ro/produs/124796/crema-hidratanta-cu-vitamina-c-spf-50

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher