Produsele The Ordinary

PRODUSELE THE ORDINARY


     Dacă sunteți pasionate de skincare cu siguranță ați auzit de produsele The Ordinary și ați fost cucerite de concept.
     The Ordinary este un brand cel accesibil, formula produselor este simplă și se concentrează în principiu pe un ingredient activ sau două, cu eficiență dovedită pentru îngrijirea pielii și tratarea unor probleme specifice.
      Filosofia din spatele brandului spune că pentru a avea o rutină completă, trebuie să combinăm mai multe produse, în funcție de nevoile pielii și bineâînțeles, în funcție de ce rezultate dorim să obținem. Cei de la The Ordinary sunt foarte draguti și dacă aveți nedumeriri în includerea produselor în rutină, le puteți scrie și vă ghidează ei.

CUM ALEGEM/FOLOSIM PRODUSELE THE ORDINARY?

      Înainte de a folosi produsele The Ordinary, trebuie să te informezi bine, să citești, să descifrezi, să înțelegi ce se ascunde în spatele etichetei. Se aleg în funcție de nevoile tenului nostru. Fiecare produs The Ordinary este bazat pe un ingredient activ ce are o anumită menire: unele conferă luminozitate, altele ajută împotriva excesului de sebum, altele hidratează, etc. Însă tenul nostru este complex și cu nevoi multiple, astfel că vom avea nevoie de produse diferite. 
Aici apare provocarea: ce folosim? cum combinăm produsele? în ce ordine le aplicăm?

  • În ce pas al rutinei poate fi aplicat produsul: după produse pe bază de apă (demachiant, toner, înainte de crema hidratantă), după curățare, înainte de serum, etc. Practic, dacă ai mai multe produse, le iei pe rând și vezi fiecare când se aplică.
  • Dacă este sau nu în conflict cu alte produse. De exemplu, vitamina C și niacinamidele nu se vor aplica în același timp, pentru că este posibil să se anuleze unul pe celălalt. Astfel, dacă vrem să le folosim pe ambele, vom aplica unul dimineața și altul seara.
  • Momentul zilei în care se poate aplica. Unele sunt sensibile la soare și e musai să le aplicăm seara, altele merg foarte bine pe sub machiaj și pot fi aplicate dimineața.


       Unde găsim produse The Ordinary?
Produsele sunt dispobibile în farmaciile Tei. (online sau fizic), dar trebuie urmărite stocurile, nu se găsesc întotdeauna.

Comentarii

Maria Elena a spus…
Eu folosesc Vitamina C si serul cu acid hialuronic, dupa 2 saptamani rezultatele sunt vizibile. Recomand
Sergiu a spus…
Bine ai revenit!

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher