Avon Attraction

Atunci cand inima si mintea ta comunica perfect cu cele ale partenerului, este mai mult decat o iubire romantica, este o legatura profunda, o conexiune dincolo de limite. Iar pentru ca tu si persoana iubita sunteti un intreg, acum va puteti conecta si prin parfum.

AVON ne prezinta noile parfumuri Attraction One, 2 arome magnetice la fel de puternice ca relatia dintre tine si partenerul tau, 2 esente pentru amandoi – puternice, captivante si senzuale, create pentru a amplifica chimia dintre voi.


Experientacu noul serviciu pus la dispozitie de AVON, “Livrare Directa”, in cazul in care ai ales sa-l folosesti, mai multe detalii in link-ul de mai jos:
Avon Attraction One Fresh este un parfum captivant, luminos, cu acordul The One, stimulând chimia dintre voi doi. Descoperiți cel mai recent parfum din cea mai bine vândută linie Attraction – creat astfel încât cei doi să devină unul singur. Avon Attraction One Fresh este o compoziție expresivă, radiantă, cu acordul unic, sensibil de dependență The One – o scânteie ușoară, veselă, de lime de Brazilia combinat cu senzualitatea boabelor de tonka. Compoziția se deschide cu o notă delicioasă de smochine proaspete cu un accent de portocala. Baza sa aromată, senzuală este creează de combinația dintre lemnul de cedru și mosc.
Note de varf: Smochină, Lime de Brazilia, Violetă
Note de mijloc: Acordul The One, Șofran, Floare de lamâi
Note de bază: Benzoin, Mosc, Lemn de cedru

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher