Perwoll Caps

  Datorită celor de la BUZZStore și Ask Team Clean RO am reușit sa testez noile Perwoll Renew&Care caps și mă declar foarte mulțumită, acestea reușind să facă față cu brio diverselor tipuri de pete, culori, țesături. 


Vă împărtășesc impresiile mele:
Am testat timp de o luna zile acest produs si vă pot spune că sunt foarte plăcut impresionată! Perwoll este un detergent foarte bun, înlătură ușor murdăria de zi cu zi, redă intensitatea țesăturilor, oferă un parfum foarte plăcut și persistent! Îl găsiți atât sub formă de capsule, cât și lichid. Se poate achiziționa pentru rufe colorate, negre sau albe! Prețul este foarte bun pentru acest produs de calitate! Personal, voi rămâne la acest detergent și vi-l recomand cu drag!
Mulțumesc #buzzstore pentru oportunitate!

Noul detergent capsule Perwoll Caps care te va ajuta sa te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arata la fel de frumoase si colorate ca in prima zi in care le-ai cumparat.

Perwoll Caps este un detergent ce are grija de culorile si tesaturile hainelor, acum fiind si mai usor de utilizat: pui o capsula in cuva, apoi hainele tale preferate si folosesti programul potrivit. Capsulele de ultima generatie Perwoll Caps indeplinesc 4 functii: curata, redau stralucirea culorilor, ingrijesc tesaturile si rasfata hainele cu un parfum placut.





Ambalajul detergentului Perwoll Caps este realizat in proportie de 50% din plastic reciclat si este complet reciclabil. Capsulele sunt in totalitate biodegradabile si contin cu 85% mai putina apa decat detergentul lichid Perwoll, datorita formulei concentrate.


Mai mult, formula eficienta la temperaturi scazute permite reducerea consumului de energie, reinnoieste aspectul hainelor, ajutand astfel la incetinirea comportamentului de cumparaturi excesive. Perwoll a lansat miscarea #rethinkfashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de imbracaminte. #RethinkFashion este o colectie de povesti despre slow fashion, oamenii din spatele miscarii si hainele care fac parte din aceasta. Este si despre tine. Urmareste acest hashtag pentru inspiratie si idei adecvate despre cum te poti implica si tu pentru asigurarea unui viitor mai bun pentru noi toti si cum te poti bucura de piesele tale de vestimentatie favorite mai mult timp.

 Iubeste-ti hainele, ai grija de ele! Descopera noul detergent capsule Perwoll Renew & Care Caps, ce are grija de tesaturile si culorile hainelor, fiind usor de utilizat. Cele trei compartimente ale capsulei au fost special concepute pentru a curata delicat si pentru a ingriji hainele, redand stralucirea culorilor si avand grija de tesaturi chiar de la prima spalare. Formula are in compozitie ingrediente ce ingrijesc fibrele textile: -Redau stralucirea culorilor. -Netezesc fibrele datorita complexului unic, Care-Complex. -Confera un parfum incantator. Ambalajul capsulelor Perwoll Renew & Care Caps este realizat in proportie de 50% din plastic reciclat si este complet reciclabil. Capsulele Perwoll Renew&Care Caps sunt in totalitate biodegradabile si contin cu 85% mai putina apa decat detergentul lichid Perwoll. Detergentul capsule Perwoll Renew & Care Caps te ajuta sa arati si sa te simti bine cu tine insati.


Compozitie: 15-30 % surfactanti anionici surfactanti neionici 5-15 % sapun < 5 % fosfonati. Alte ingrediente: Enzime (amilaza) parfumuri Amyl cinnamal Benzyl salicylate Limonene Linaloo

Beneficii:

1. Detergentul capsule Perwoll Renew&Care Caps: Noul Perwoll acum intr-un format mai usor de utilizat. Capsulele noastre de ultima generatie curata hainele cu delicatete si protejeaza tesaturile.

2. Formula ce are grija de haine: Capsula cu 3 compartimente indeplineste urmatoarele functii: reda stralucirea culorilor, netezeste fibrele si rasfata hainele cu un parfum fin.

3. Prietenos cu mediul: Capsulele noastre contin cu 85% mai putina apa si sunt de 3 ori mai compacte decat detergentul lichid Perwoll. Pelicula lor este 100% solubila in apa si complet biodegradabila.

4. Ambalaj sustenabil: Ambalajul capsulelor Perwoll Renew & Care este sustenabil. Contine 50% plastic reciclat si este 100% reciclabil* (*daca se indeparteaza mansonul).

5. Usor de utilizat: Puneti capsula de Perwoll Renew & Care in cuva goala, adaugati rufele si porniti ciclul de spalare.

Sfat de utilizare: Se va depozita intr-un spatiu uscat, intre + 5 si + 40°C. Puneti capsula in cuva goala, adaugati rufele si porniti ciclul de spalare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Da mă așa e !

Sunt..

Colour Catcher